Peugeot 206 CC 2002: Ramen en dak werken niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 2000

Hallo,

Ik heb een probleem met een Peugeot 206cc.
dak en ramen hebben altijd goed gewerkt, maar sinds een week gaat het raam van de bestuurder alleen nog maar open. (passagierkant gaat wel open en dicht) in eerste instantie dacht ik dat dit met de motor van het raam te maken had, bij nader onderzoek kom ik tot de conclusie dat het raam alleen een open sturing krijgt en lijkt het probleem in het dak of een van de sensoren te zitten (denk ik) want het dak gaat ook niet meer open. Ik heb het raam dicht gekregen door even de draadjes van de motor om te draaien (+ en -) en daarna het raam open gestuurd en toen ging ie dicht. Dus dat mechanisme werkt gewoon goed.
Het ligt dus ergens in de aansturing van het dak, als ik het raam wil sluiten hoor ik wel een relais klikken achter in de kofferbak, maar er komt geen spanning op het raam.
Iemand bekend met dit probleem, of heeft iemand een schema van waar de sensoren zitten zodat ik deze even na kan lopen?

Met vriendelijke groet Hans

hans.01

Geplaatst door hans.01 (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.