Peugeot 407 Coupé 2006: Ramen en spiegelbediening werken niet na ECU en BSI wissel

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 3FY, Motorinhoud (cc): 2300, Vermogen (kw): 120

Ik heb een andere BSI en ECU geplaatst. Nu werken de electische besturing van de ramen en de verstelling van de buitenspiegels niet meer.
Alle andere functies werken wel correct.

Een andere eigenaardigheid is dat het display aangeeft dat de deur aan de passagierskant geopend is als de bestuurderskant is geopend en vice versa. Iemand een idee wat dit kan zijn en hoe dit op te lossen is?

Harmour1

Geplaatst door Harmour1 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (315) PRO, 1 jaar geleden

Je zult de codering van de bsi moeten aanpassen met een tester. waarschijnlijk ook de motorecu als deze niet uit een identieke auto komt. Het kan zomaar zijn dat de bsi uit een auto met rechtse besturing komt bijv.
Even terzijde, maar waarom is de boel gewisseld?

Harmour1 (0), 1 jaar geleden

Verwisseld omdat de ECU de sleutel niet meer herkende. Iemand die de startonderbreker gepoogd heeft uit te schakelen heeft vervolgens de hele boel gesloopt...
De BSI en ECU komen uit een identieke auto, maar of deze links of rechts bestuurd werd kan ik nergens achterhalen denk ik. Wellicht is dit via Diagbox te wijzigen ergens?

harry4203 (315) PRO, 1 jaar geleden

Dit is met diagbox idd aan te passen in de bsi. ik denk ergens bij opties klant, anders even alles nalopen. er staat zeker ergens een optie rechte besturing ja of nee.

Harmour1 (0), 1 jaar geleden

Ik heb navraag gedaan bij de verkoper, en deze bevestigt inderdaad dat de boel uit een auto met het stuur rechts afkomstig is. Ik houd dus goede hoop, bedankt voor de suggestie in ieder geval, dit lijkt oplosbaar! Ik moet nog heel even wachten voordat mijn lexia kabel binnenkomt... Ik heb de software al wel geinstalleerd maar de postbode is nog in het bezit van de hardware...

Harmour1 (0), 1 jaar geleden

    Opgelost, hij stond inderdaad ingesteld op rechtse besturing! - Harmour1 (0), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.