Peugeot 206: rammelend geluid rechts voor (klem los bij rubber?)

Bouwjaar: 2003

Ik heb een peugeot 206 cc en heb last van een rammelend geluid rechts voor, ik heb weinig verstand van auto's dus had de anwb gebeld,
die vertelde telefonisch dat het een bekend probleem is; Er zit een rubber tussen 2 ijzertjes, die zit vast met 2 klemmen, hij vermoed dat er 1 klem los is.

Ik heb 4 weken terug met de sneeuw een stoepje meegenomen, waardoor mijn stabilisatiestang was verbogen, die heb ik laten vernieuwen en tevens ook een nieuwe remschijf, kan het hier mee te maken hebben?

Heeft iemand hier ervaring mee of kan me vertellen wat jullie denken wat dit is?
En kan ik hier nog even mee doorrijden of beter meteen naar de dealer? en wat zijn dat ongeveer de kosten?

alvast bedankt!

merellunenborg

Geplaatst door merellunenborg (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je steld een vraag waarop moeilijk antwoord te geven is, want het kan van alles zijn. Ook de kosten hangen af van wat de oorzaak is. Vlieg naar de dealer of garage en laat er naar kijken. Wellicht een kleinigheid en zonder al te veel kosten op te lossen, want om op afstand te bepalen of je er mee door kunt rijden is niet verstandig.

merellunenborg (0), 14 jaar geleden

bedankt voor je reactie,
Begrijp dat het lastig is op afstand inderdaad..
Maar klinkt het verhaal wat de medewerker van de anwb me vertelde je bekend?
Heb net die kant laten vervangen voor 1000 euro, weinig zin in nog zoon rekening!
Zou ik dit verhaal ook onder de garantie kunnen laten vallen bij de dealer? die is daar 2 weken geleden net aan bezig geweest...

hans4074 (0) PRO, 14 jaar geleden

Het enigste wat ik me bij het ANWB verhaal voor kan stellen, zijn de rubbers en beugels waarmee de stabilisator-stang vastzit tegen de onderzijde van de auto, maar evengoed bedoeld hij speling op (1 van) de kogels van de stabilisator-eindstangetjes waarmee de stabilisator-stang vast zit aan de voor-schokbrekers. Dit is een vaker voorkomend euvel.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.