Peugeot 306 1.6 XT: Regelapparaat blokkeerd na aanrijding

Bouwjaar: 1996

Vorige week heb ik een aanrijding gehad met mijn 306 1.6 XT (op LPG G3) De Alleen de radiateur is kapot, en wat verdere blikschade. Na de aanrijding is de auto niet meer te starten. De originele Peugeot startblokkering met code geeft een storing aan. Het rode en groene lampje blijven constant branden. Na onderzoek door de Peugeot dealer blijkt het motorregelapparaat (NFZ) geblokkeerd te zijn. Weet iemand wat ik zou kunnen doen, of eventueel een ander regelapparaat te koop.
Alvast bedankt.

LMennen

Geplaatst door LMennen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

Indien beide lampjes branden is er geen comunicatie tussen klavier en computer. Indien de dealer met zijn testkast geen comunicatie krijgt met de injectiecomputer zou ik in zijn geval de stroomdraden (+30 & +15) en de massa's aan de computer kontroleren. In dit geval geeft de startblokkering een storing "geen communicatie met injectiecomputer". Succes

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Weet het niet zeker maar heeft deze auto geen schoksensor? Rode of zwarte knop op het binnenscherm. Daar lijkt het namelijk op.

LMennen (0), 19 jaar geleden

Nee, schoksensor is er af

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Als die goed is doorverbonden kan het dat ook niet zijn dan zal het waarschijnlijk in de bedrading van het toetsenbord zitten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.