Peugeot 307: regelmatig zeer lange piep achteruitrij sensor 307 sw break

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

sinds kort geeft mijn 307 als ik hem in zijn acheruit zet na de gewone piep meteen een hele lange piep totdat hij weer in zijn vrij gezet wordt, achteruitrijsensoren zijn niet vuil, nog eens extra gereinigd en de auto doet het ook niet elke keer, soms een hele dag alle keren dat ik rij, soms maar een keer per dag en soms helemaal niet....garage zegt niks te kunnen vinden en heeft de sensoren nog eens gereinigd...wie herkent dit of weet raad (scheelt me weer wat bezoekjes naar de garage, misschien kunnen ze dan in een keer gericht het probleem oplossen) alvast hartelijk dank voor de evt. hulp !

tinkerbell

Geplaatst door tinkerbell (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Geen trekhaak??
Als je het hebt, dan naar de dealer gaan die kunnen die kunnen precies zien welke sensor een afwijkend beeld (meting) geeft, zodat alleen die maar hoeft te worden vervangen.

tinkerbell (0), 16 jaar geleden

trekhaak is demontabel en zit er sinds de aankoop al niet op, garage heeft naar de sensoren gekeken (zeggen ze) en natuurlijk nét als tie bij de garage is doet tie het niet.....of ze de computer vd auto (weet de technische term niet, maar je snapt vast wat ik bedoel) uitgelezen hebben vraag ik me af, wel de sensoren gereinigd maar ik als leek denk dat het daar écht niets mee te maken heeft, ze waren al schoon en nu nog schoner na mijn garagebezoek, maar ''probleem'' blijft, rare is sóms wel soms niet en er staat echt in de verste verte niets achter mijn auto, maar het lijkt dus of ik er meteen bovenop knal....

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Toch wijst het hele verhaal op een sensor of de elektronische eenheid acheruitrijsensoren moet met z'n kont on het water liggen doordat een achterlicht niet goed vast zit.
Kun je merken of dit verhaal met het weer te maken zou kunnen hebben ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum