Peugeot Partner 2.0 Hdi: resonatie

Bouwjaar: 2002

Een paar weken geleden de auto aangeschaft met fabrieksgarantie tot 25 okt. Na een week rijden hoor ik een resonatie bij 3000 t/m. Dit was eerst niet, de dealer heeft ermee gereden en zegt niets te horen, na een paar dagen gereden te hebben wederom naar de dealer om samen een ritje te maken met een monteur, die zei dat het aan de banden kan liggen? maar als ik in z'n 4 rij bij 3000 toeren hoor ik het geluid en voel het zelfs in m'n gaspedaal, schakel ik over naar 5 dan wordt het geluid minder (lager toerental), het moet dus van de motor vandaan komen. De vraag is dus waar het vandaan kan komen voordat ik terug ga naar de dealer en weer hetzelfde te horen krijg. Ligt het aan de turbo of moet ik aan de aandrijving denken. De auto heeft 39000 gelopen. Alvast bedankt.

Daneron

Geplaatst door Daneron (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

GOVA (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik veronderstel dat het een 2.0 Hdi is.

Daneron (0), 19 jaar geleden

Het is inderdaad een hdi.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.