Peugeot 407: rt3 werkt niet

Bouwjaar: 2006

Hallo, mijn naam is Richard en ik ben nieuw op dit forum.

Ik heb een probleem met mijn radio, navi etc de RT3 in mijn peugeot 407 sw van 2006. Als ik de auto op contact zet start ook de rt3 op echter krijg ik alleen een blauw scherm met peugeot logo en verder niets. Heb al een soft reset (dark knop) gedaan als ook een harde reset door de accupool er een aantal minuten af te halen. Hoor hem dus wel opstarten alleen loopt hij niet door. Wie o Wie kan me helpen.

gr Richard

richard4516

Geplaatst door richard4516 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 407? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hans4074 (0) PRO, 12 jaar geleden

Een harde reset voer je volgens mij bij de RT3 uit, door het toestel te verwijderen/los te koppelen en dan het luikje bovenop het toestel te openen en de back-up batterij er voor langere tijd uit te halen, zeg maar voor een nacht.
Kun je nog eens proberen.

richard4516 (0), 12 jaar geleden

Nou bij de dealer geweest en het gaat om een RT5 ipv 3 diagnose is dat de rt5 geen communicatie heeft met het beeldscherm en andersom. advies vervangen van de rt5 module.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 407 of stel zelf een nieuwe vraag.