Peugeot 306: Schudden..!! help me please..

Bouwjaar: 1998, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8 16v (105pk)

Ik heb een groot probleem de auto schud van alle kanten en hebben al verschrikkelijk veel vervangen..
namelijk, motorsteunen, aandrijfassen, versnellingsbak, koppelingsplaten, velgen, bougies, remschijven en nog steeds is het niet opgelost.

Als ik langzaam optrek voel ik niet veel alleen al vanaf de eerste versnelling zie ik mijn pook op en neer gaan hoe meer ik gas geef hoe erger het trillen wordt. bij de 5e versnelling is het schudden het minst, het zit niet in de banden want het zit echt in de motor de hele auto trilt niet maar schud echt op en neer.

Ik ben ten einde raad er staat 265.000 km op de teller maar hij reed tot op 2 weken geleden nog heerlijk totdat ik op de snelweg reed en een vieze (penetrante) brandlucht rook vanaf toen zit er iets niet goed maar kunnen nu het probleem bijna niet meer vinden.

help ons please..!!!!

[url=http://imageshack.us][img]http://img388.imageshack.us/img388/8240/...[/img][/url]

Wesel

Geplaatst door Wesel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sel (0), 18 jaar geleden

Doen de problemen zowel op benzine als op lpg?
Heb je de computer laten uitlezen en of laten resetten?

Wesel (0), 18 jaar geleden

Het was iddzowel op lpg als op benzine. had alles al geprobeert maar heb net een telefoontje ontvangen dat het opgelost is.
Ik ga nu wel weer shoppen voor een andere auto want er zitten nog wat dingen op die vervangen moeten worden dankzij dat schudden.

Toch bedankt voor het meedenken sel

306 cabrio (0) PRO, 18 jaar geleden

En........ wat was het nou??

Wesel (0), 18 jaar geleden

Het bleek toch een combinatie te zijn van een aandrijfas en de versnellingsbak die bijde van de sloop kwamen die toch versleten waren.

Thanxx..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum