Peugeot : Schuddende aandrijfas rechtsvoor

Hallo
Mijn vrouw heeft een peugeot 206 1.1 uit 98
En hebben het volgende probleem Als je gewoon rechtuit rijd is er niks aan de hand maar als je de rotonde naar links neemt begint de auto te schudden , naar recht iets minder mijn mening rechter aandrijfas de lange dus een probleem deze is vervangen en probleem was opgelost tot ongeveer twee dagen verder en het is er weer in minder mate maar ik voel het weer
Heeft iemand dit als eens gehad of weet er raad mee hoor het graag

Metalman

Geplaatst door Metalman (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

En ondanks dat de linker as korter is , is deze toch vaker het probleem dan de rechter .
Rechter as origineel / imitatie / ruilas / 2e hands sloop ?

Metalman (0), 6 jaar geleden

Nou deze komt van de sloop en dan verwissel je de as en dan twee dagen geen problemen meer voor de rest geen rare geluiden of wat dan ook rijd lekker misschien een motorsteun

C.Jonker (0) PRO, 6 jaar geleden

Is alles spelingvrij?
Wiellager, fusee, veerpoot, rubbers van draagarm?
Anders auto omhoog aan de kant die volgens u trilt , stuur uitdraaien..auto starten en in versnelling zetten.( handrem en blokken er voor ! )
Door het differentieel zal de auto niet van de krik rijden maar zal het wiel dat in de lucht hangt gaan draaien, zit er dan ergens een slinger??

harry4203 (465) PRO, 6 jaar geleden

ben t met renee eens dat dit verschijnsel bijna altijd als oorzaak de korte as heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Overig of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum