Peugeot 1007 2005: Schuifdeur bestuurderszijde

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Schuifdeur bestuurderszijde werkt niet meer. Display geeft melding "storing linker schuifdeur". Wij kunnen het systeem niet uitlezen. Zekeringen zijn allemaal heel. Wellicht iemand die ons verder kan helpen zonder uitleesmogelijkheid.

w11884

Geplaatst door w11884 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 1007? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (430) PRO, 16 jaar geleden

ik weet dat dit niet het antwoord is waar je op zit te wachten, maar eigenlijk is hier zonder uitleesapp, en een mogelijkheid om een meting gegevens uit te voeren geen goede diagnose aan te stellen. doet ie het zowel met de li, re, sckakelaar, en de afstandsbed niet?

hans4074 (0) PRO, 16 jaar geleden

De schuifdeurcontacten voor in de schuifdeur en in de voorstijl geven vaak problemen. Contactpaneeltjes er uit halen, stekkers+aansluitingen controleren en de contactvlakjes reinigen helpt wellicht. Anders vernieuwen.
Verder zit er IN de deur , dus na verwijderen van de portierbekleding thv. de handgreep een motortje wat ook wel eens defect wil raken.
Tis dus een gok...uit laten lezen geeft meer info.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.