Peugeot 1007 2006: schuifdeur 1007

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6.16v

wij hebben een 1007 staan, waar de schuifdeur bij het dicht doen gelijk weer open gaat, uitlezen gaf aan dat het slot defect was, deze hebben we vervangen maar dat heeft niets geholpen wie heeft een idee??

Geplaatst door

richard rwm (0)
badge

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Heb je de schuifdeurcontacten én stekkers in A-stijl en voorzijde schuifdeur al gecontroleerd en schoongemaakt?
Verder zit er in de schuifdeur (achter de bekleding) t.h.v. het mechanisme van de buitenste deur-opener nog een contact die ook dit probleem kunnen veroorzaken. Trekt de deur wél "in het rubber" aan de achterzijde, of gaat de deur vóór deze cyclus al weer open?

hans4074 0
badge

14 jaar

de contacten zijn schoon, de deur gaat helemaal dicht zelfs klik op het eind en dan klik weer open [quote=hans4074]Heb je de schuifdeurcontacten én stekkers in A-stijl en voorzijde schuifdeur al gecontroleerd en schoongemaakt?
Verder zit er in de schuifdeur (achter de bekleding) t.h.v. het mechanisme van de buitenste deur-opener nog een contact die ook dit probleem kunnen veroorzaken. Trekt de deur wél "in het rubber" aan de achterzijde, of gaat de deur vóór deze cyclus al weer open?[/quote]

richard rwm 0
badge

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.