Peugeot 1007: Schuifdeuren Peugeot 1007.

Sinds een paar weken zit er een "krakend" geluid in de rechter schuifdeur van mijn Peugeot 1007 ongeveer ter hoogte van de hendel om de deur handmatig open te doen. Met name bij hobbelige wegen en verkeersdrempels is dit goed hoorbaar. Ook bij het nemen van bochten hoor je het enigszins. De deuren werken verder probleemloos;
zowel handmatig als met de AB en/of de knoppen op het dashboard. Alles is al een keer gesmeerd maar zonder resultaat. Is er iemand die weet wat dit zou kunnen zijn?

ORSETTO1

Geplaatst door ORSETTO1 (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 1007? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

wkhoek (0) PRO, 9 jaar geleden

De dealer heeft hier speciaal vet voor om te smeren meende ik.

hans4074 (0) PRO, 9 jaar geleden

'k Heb in de beginperiode van de 1007 zo'n voorgeschreven smeerstift mogen bestellen, maar dat was dan ook maar éénmalig! Kost goud-geld dat spulletje. Het gaat dus over de geleide-pennen aan voor,- en achterzijde van de schuifdeuren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 1007 of stel zelf een nieuwe vraag.