Peugeot 405: servorem laat het afweten als de auto een uur of twee stilstaat

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: diesel

pedaal volet aan als muur. Heb vacuumpomp vervangen (pomp met 1 darm ), deze pomp is een pierburg op de nokkenas. Direkt terug goede rem, maar als de auto een uurtje of twee staat heb ik even terug een zeer harde pedaal

jhl

Geplaatst door jhl (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 405? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

sgm (0), 17 jaar geleden

Je bedoelt dat het vacuum verdwijnt na een tijdje staan? Dan is het pedaal dus onbekrachtigd als je het bedient. Is na het starten er weer meteen bekrachtiging aanwezig? Lijkt me een klein lekje in het systeem. Dus alle aansluitingen controleren en leidingen controleren op beschadigingen.

Ik heb dat wel eens gehad met een Mazda 323F. Daar moest je ook mee opletten als je in de versnelling had geparkeerd op een helling: koppeling in en dan heel hard trappen op de rem om 'm op z'n plek te houden :-)

harry4203 (695) PRO, 17 jaar geleden

heeft zo'n auto niet een klepje zitten tussen de slang, en de aansluiting op de bekrachtiger? anders moet je deze vervangen.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 405 of stel zelf een nieuwe vraag.