Peugeot 305: Signaal voor cruise control in Peugeot 305

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600 cc

Ik heb een universele cruise control voor mijn 305. Wie weet waar in de motor een signaal te vinden is, dat de cruise control "vertelt" of er meer/minder gas gegeven moet worden? Kan daar bijvoorbeeld de min van de bobine waar ook de toerenteller op aangesloten zit voor gebruikt worden?

maurits7573

Geplaatst door maurits7573 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 305? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Maurits ,ik denk dat het misschien wel gaat werken , maar beter is een snelheidssignaal van de wielen of aandrijfassen. Dit kan je eenvoudig bewerkstelligen door een pulsgever van een ander peugeot model te gebruiken, die zitten op de snelheidsmeteraandrijving op versnellingsbak. als je wilt kan ikhet onderdeel nummer wel opzoeken.
Een motortoerentalsignaal zou problemen kunnen opleveren als je de geheugen functie gebruikt nadat je een andere versnelling ingeschakeld heb. Bij het opnieuw inschakelen wil de cruise controle weer terug naar de dezelfde hoeveelheid pulsen. In een andere versnelling is dat een heel andere snelheid en dat is denk ik niet de bedoeling.

maurits7573 (0), 16 jaar geleden

Bedankt voor je snelle antwoord, ik hou me graag aanbevolen voor het onderdeelnummer!

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

ik zal het van de week opzoeken op mijn werk.

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Maurits,heb je misschien een chassisnr. van de 305 ?

maurits7573 (0), 16 jaar geleden

Zal het morgen voor je opzoeken! Alvast bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 305 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum