Peugeot 207: Slangetje radiateur naar expansatievat los

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

Hi,
Ik rijd in Peugeot 207 1.6 vti uit2009 met 219000 km op de teller.

Vandaag stukje gereden en stond een tijdje stil op een parkeerplaats, Toen er opeens enorm veel rook onder de motorkap en in ook in de auto kwam.

Het slangetje naar het expansievat was los gesprongen door de druk. Deze zit bij mij altijd stevig vast en is moeilijk los te krijgen.

Maak dus wel wat zorgen wat de oorzaak is, motortemp was normaal. Ik heb 2 liter bijgevuld en slangetje weer ingedrukt en de auto ontlucht. Auto rijd normaal.

Enige wat ik merk is dat me blower soms maar heel zacht gaat, en dan weer wat harder, niet erg constant. Als ik me ruitenwisser gebruik gaat die ook harder blazen? Zou het iets met de multiriem kunnen zijn?

Peug207

Geplaatst door Peug207 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 207? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Peug207 (0), 4 jaar geleden

Nieuw expansievat,dop en slang besteld, indien weer ga ik verder kijken naar de waterpomp/dynamo daar komt licht zoemend geluid vandaan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 207 of stel zelf een nieuwe vraag.