Peugeot e-208 2021: Sleutel auto

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Elektriciteit, Motorcode: ZK01

Nadat ik de batterij van de sleutel had vervangen, werkte de ontgredeling niet meer. De CR 2032 batterij is maar op één manier te monteren, dus verkeerd om plaatsen is niet mogelijk.

Peter1946

Geplaatst door Peter1946 , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot e-208? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

harry4203 PRO, 2 maanden geleden

In het instructieboekje staat hoe je de sleutel opnieuw kunt synchroniseren. soms is dat nodig na vervangen van de batterij. Anders ff langs de dealer morgen als het niet lukt.

Peter1946, 2 maanden geleden

Ik heb van alles geprobeerd, maar niets werkt. Woensdag heb ik een afspraak bij de dealer.

Peter1946, 2 maanden geleden

Op YouTube staan verschillende mogelijkheden, maar ook daar helpt niets. Wat was dat vroeger heerlijk, gewoon een normale sleutel zonder electronica. Werkte altijd probleemloos.

harry4203 PRO, 2 maanden geleden

In de auto gaan zitten, contact aan met de sleutel op de stuurkolomkap en direct na contact aan de grendelknop op de afstandsbediening min 5 sec ingedrukt houden en daarna contact uit zul je reeds geprobeerd hebben denk ik.

Peter1946, 2 maanden geleden

Of ik dit zo heb gedaan durf ik niet meer te zeggen. Maar ik zal het morgen toch nog even proberen, hij staat nu te laden. Ik heb de sleutel tegen de linkerkant van de stuur behuizing gehouden op de plaats waar iets van een vakje te zien is. Dat stond dacht ik in de gebruiksaanwijzing. Maar bedankt voor het mee denken. Ik ben er al een paar dagen mee bezig.

Peter1946, 2 maanden geleden

Vanmorgen vroeg geprobeerd, maar sleutel werd niet herkend, dus nog niet verder gekomen.

check

Beste antwoord, geplaatst door Peter1946, 2 maanden geleden

Vandaag naar de garage geweest, maar toen ik van huis vertrok reageerde de sleutel weer. En ook de reservesleutel deed het weer. Ik denk dat het toch heeft geholpen, maar dat het wat langer duurt voordat de auto de sleutel weer herkent. Dus ik heb daar koffie gedronken, en nog even gewacht of hij het nog steeds doet. Geweldig blij dat het zo is afgelopen. Nogmaals dank voor de hulp. Peter Knegjens zou zeggen grote klasse.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot e-208 of stel zelf een nieuwe vraag.