Peugeot 306: snel oplopende temp meter

Bouwjaar: 1998

hallo we hebben een 306 1.4 staan waar de temp meter na 500 meter al op 90 graden staat en daarna snel doorstijgt naar 120 graden ook reageerd de tankmeter op de aanjager van de kachel en knippert het digitale display als de richting aanwijzer wotdt bediend we hebben de klok al gewisseld de massa onder bij het pedaal gecontroleerd en de stekkers achter op de klok heeft iemand hier meer ervaring mee of zitten er ergens nog meer massa punten alvast bedankt

autocontact

Geplaatst door autocontact (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

j.romijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Jan ,er zijn 3 direkte massaverbindingen 1 gele steker nr16 en 2 blauwe steker nr13 en 26 die via een kortsluit verbinding naar een gezamelijke punt achter de klokkenset zitten. verder zou ik de printplaat van de klokken eens erg goed kontroleren op slechte soldeer verbindingen.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Controleer ook massaas op de versnellingsbak, er zijn er bij sommige uitvoeringen 2 en 1 pleegt er wel eens af te breken.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Hey Toni moet je niet werken?

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

Nee! ik ben ZT.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Toch jezelf even te druk gemaakt?'k Heb het je nog zo gezegt.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

HAha,mischien heb je wel gelijk Oldtimer. Het is niet ernstig ,gewoon een griepje hoor, de hele familie hier heeft het hier te pakken, dan ontspring je de dans meestal niet. Ik ga maandag weer aan het werk.

autocontact (0) PRO, 18 jaar geleden

hallo bedankt voor de informatie er was inderdaad een massa aan de versn bak afgebroken en alles werkt weer goed

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.