Peugeot 306: snelheidsmeter

Bouwjaar: 1993

Ben vandaag begonnen met de kabel van snelheidsmeter te vervangen. Hoe zit dit vast bij de koppleing en hoe kom ik daar het makkelijkst aan? En kan ik de auto apk gekeurd krijgen als het wiellager versleten is?

MO7946

Geplaatst door MO7946 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

Beneden op de uitgaande as naar de rechterkant. Even het rubber tegenhoudertje eruit trekken en dan kun je zo de kabel eruit trekken. Een versleten of luidruchtig wiellager is reden tot afkeur.

MO7946 (0), 19 jaar geleden

de kabel is vervangen. ik ga dadelijk eens apk proberen te halen. Want de uitlaat maakt ook een beetje lawaai,denk dat er een scheurtje zit in de achterste pot. Hoop niet dat ik die ook nog moet vervangen. Máar het wiellager hoor je alleen met een bocht naar rechts. Horen ze dit dan bij de apk?

oldtimer (0) PRO, 19 jaar geleden

als ze een platenremtestbank hebben is het mogelijk dat ze het niet horen bij alle andere mogelijkheden moeten ze met de auto rijden en horen ze het zeker,maar een kapot wiellager moet toch worden vervangen want die kan plotseling zo maar vastlopen,of niet dan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.