Peugeot 306: Spanners V Snaar

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

HALLO ALLEMAAL KAN ER IEMAND MIJN HELPEN WAT HET KAN ZIJN DE SPANNER BIJ DE POELI,S RAMMELEN ALS HIJ STATIONAR DRAAIT EN ALS IK WEG RIJ VERDER BIJ RIJDEN HOOR JE HET NIET MEER NAAR TE HEBBEN GEINVORMEERD HIER EN DAAR IS DE REACTIE IS EEN EUVEL VAN DE 306 DUS ALS IK HET LAAT MAKEN KAN EEN JAAR DUREN MAAR OOK EEN MAAND DAN IS HET WEER HET ZELFDE.
WIE KAN MIJN RAAD GEVEN vRG BERT

bert25

Geplaatst door bert25 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Kun je het chassisnummer even plaatsen zodat we even op de site kunnen kijken naar het systeem? Waarschijnlijk is dit een systeem met losse veer waarvan de onderste bevestiging uitgeslagen is?

bert25 (0), 13 jaar geleden

Hoi Hans 4074
Stuur Je Het Chassisnummervf37edjyt32571480 Hopelijk Weet Je De Oplossing Vrg Bert

hans4074 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ha Bert. Dit is inderdaad het systeem waarbij een losse veer de spanrol van de multiriem op spanning zet. Wat meestal de oorzaak is van het rammelen/klapperen is dat het onderste bevestigings-oog (= busje met gevulcaniseerd rubber) van de losse veer uitgesleten is en dus speling heeft. Daardoor ontstaat het geklapper.
Oplossing is eerst uiteraard controleren en zo ja, dan veer + spanner vernieuwen. Kosten nieuw aan onderdelen een ca. 215, incl BTW en een rotwerk om te monteren, althans das mijn mening.

bert25 (0), 13 jaar geleden

Hoi Hans Bedankt Voor Je Advies Ga Er Wat Mee Doen Vrg Bert

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum