Peugeot 306: speakers in voorportieren

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Een poos geleden heb ik speakers in de voorportieren ingebouwd. Het viel me op dat het (open) raam vlak achter de speaker zit waardoor ik geen geluidsisolatiemateriaal plaatste.

Na een tijd dit rammelende en oppervlakkig geluid aangehoord te hebben heb ik vandaag wat steenwol in het gat geplaatst. Het bleek dat het raam netjes tussen de steenwol en de speaker door gaat. Dat betekent dus dat het geluid slechter zal wanneer het raam helemaal open is.

Affijn, kan dit kwaad? Ik bedoel wat gebeurd er als het raam op de een of andere manier geblokkeerd wordt? Of is een dergelijke oplossing juist bekend en kun je bijvoorbeeld een groter deel van het portier volstoppen met isolatie?

Met vriendelijke groet, Jorg

Jorg003

Geplaatst door Jorg003 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

zolang het raam ruimte heeft om te zakken kan er niks gebeuren.

Jorg003 (0), 19 jaar geleden

OK, het zit er nog steeds in en het werkt. Ik geloof alleen niet dat dit een standaard oplossing is anders had ik wel meer reacties ontvangen, verwacht ik. Affijn voorlopig laat ik het zo, mischien dat ik het nog eens probeer met meer isolatiemateriaal in het portier voor een nog beter geluid.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.