Peugeot 607: spiegelverwarming 607

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,2

Met de koude ochtenden van de laatste tijd merkte ik dat de spiegelverwarming links het niet meer doet. Rechts wel. Kan iemand me vertellen hoe ik het beste het spiegelglas kan verwijderen om de bedrading te checken? Weten jullie ook hoe ik de spiegelverwarming kan doormeten? (waardes)

Bij voorbaar dank,


Henri

H. Landhuis

Geplaatst door H. Landhuis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 607? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

306 cabrio (0) PRO, 17 jaar geleden

Het glas zit geklikt op het draaimechanisme, voorzichtig proberen met een schroevendraaier. Eerst 1 hoek zover mogelijk naar buiten doen dan kan je wat zien. Waarschijnlijk is het element op het glas kapot, dus als bij het demonteren het glas breekt is het niet zo erg :). Er staat gewoon 12 Volt op de draadjes die naar het glas gaan.

H. Landhuis (0), 17 jaar geleden

Bedankt voor uw antwoord. Ik heb het spiegelglas losgeklikt en daarbij brak het inderdaad. Achteraf bleek het probleem overigens in de bedrading in de deur te zitten: los contact. De door Peugeot opgestuurde nieuwe spiegel had een kapot verwarmingselement. Het wachten is nu op de tweede nieuwe spiegel, dan moet het probleem dus verholpen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 607 of stel zelf een nieuwe vraag.