Peugeot 205 1996: Sputterende motor als hij koud is

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KDX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Goedemorgen,

Mijn auto heeft het probleem dat hij als hij koud is slecht loopt. En zelfs in houd als je gas geef. Dan moet je het gas los laten en eigenlijk opnieuw beginnen.

Als hij eenmaal warm is gaat het veel beter.

Wat kan dit probleem veroorzaken?

Groet Hans van Nieuwenhuijzen

HvNieuwenhuijzen

Geplaatst door HvNieuwenhuijzen , lid sinds 1 maand geleden

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 1 maand geleden

Gaskleppositiesensor kan problemen geven, is volgens mij een geheel met injectievoet. eventueel temp-sensor zou ook nog kunnen. je kunt ze ook uitlezen als je over de juiste apparatuur beschikt.

    Harry4203 Dank u wel voor uw antwoord. Er zitten 2 sensoren in 1 naast de thermostaat en 1 in het blok. Welke zou het zijn? En ik kan hem uitlezen met het lampje heb ik al meer gedaan. Groet Hans - HvNieuwenhuijzen, 1 maand geleden

harry4203 PRO, 1 maand geleden

Waarschijnlijk heb je een blauwe en een groene sensor, de groene zou dan t probleem kunnen veroorzaken. je zou ook nog eens even een andere bobine kunnen proberen, ze zijn erg gevoelig op een sterke vonk, zeker koud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.