Peugeot 205 1996: Sputterende motor als hij koud is

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: KDX, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 55

Goedemorgen,

Mijn auto heeft het probleem dat hij als hij koud is slecht loopt. En zelfs in houd als je gas geef. Dan moet je het gas los laten en eigenlijk opnieuw beginnen.

Als hij eenmaal warm is gaat het veel beter.

Wat kan dit probleem veroorzaken?

Groet Hans van Nieuwenhuijzen

HvNieuwenhuijzen

Geplaatst door HvNieuwenhuijzen (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

Gaskleppositiesensor kan problemen geven, is volgens mij een geheel met injectievoet. eventueel temp-sensor zou ook nog kunnen. je kunt ze ook uitlezen als je over de juiste apparatuur beschikt.

    Harry4203
    Dank u wel voor uw antwoord. Er zitten 2 sensoren in 1 naast de thermostaat en 1 in het blok. Welke zou het zijn? En ik kan hem uitlezen met het lampje heb ik al meer gedaan.

    Groet Hans - HvNieuwenhuijzen (0), 1 jaar geleden

harry4203 (400) PRO, 1 jaar geleden

Waarschijnlijk heb je een blauwe en een groene sensor, de groene zou dan t probleem kunnen veroorzaken. je zou ook nog eens even een andere bobine kunnen proberen, ze zijn erg gevoelig op een sterke vonk, zeker koud.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.