Peugeot 205: stappen motor?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

hallo ik heb een probleem met mijn peugeot 205.
ik heb een stappen motor die bij koude motor heen en weer schiet met als gevolg een hoog tot heel hoog toerental.heb stappenmotor vervangen door een van een auto sloop.maar het probleem doet zich nog steeds voor.heeft iemand een idee wat mijn volgende stap kan zijn?heb ook al zitten kijken waar door de stappen motor aan gestuurd wordt maar kan er geen wijs uit worden.
alvast bedankt

roy b

Geplaatst door roy b (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 205? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Roy op het kleppendeksel zit een dikke en dunne slang . Die dunne zit op de inlaat aangesloten maar met een vernauwing. Rond stukje metaal met een gaatje van 1,5 mm. Soms ook weer met een T vormig koppelstukje. Dit alles wordt wel eens lam en valt uit elkaar . Dit kan een rede zij waarom de motor sneller loopt stationair dan zou moeten . Zoek ook verder naar luchtlekkage aan de inlaat kant van de motor. Is de voorverwarmingslang nog aanwezig en wordt de kap op het menghuis (carburateur) wel warm??? Stappemotor wordt door de ECU aangestuurd. Succes.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 205 of stel zelf een nieuwe vraag.