Peugeot Partner: start niet

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 16v nfu

Het betreft een partner 1.6 zenith
Het volgende motor gaat wel rond maar slaat niet aan, de brandstofpomp draaid op dit moment niet, er zijn geen fout codes aanwezig,
30 min na de eerste keer starten loopt de motor weer en heeft er dan 2 maanden geen last meer van.
als ik de stekker van de computer een keer los mak en dan weer vast zet dan start hij negen van de 10 keer, alle massa punten gecontroleerd stekker verbindingen gecontroleerd bedrading gecontroleerd dit is allemaal goed. dealer denkt aan bsi kapot of de computer.
heefd iemand ervaring met deze storing dan hoor ik het graag

Keppie

Geplaatst door Keppie (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Het lijkt mij meer op het niet herkennen van de sleutel. 'K zou de antenne(transponder) eerst maar eens vervangen.

Keppie (0) PRO, 16 jaar geleden

antenne is vervangen heefd storing nog steeds, heb nu een geschakelde plus naar de brandstof pomp gelegd en probleem is over maar wil dit niet als permanente oplossing, dus als iemand nog sugesties heefd hoor ik ze graag bvd luc

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

Een andere mogelijkheid is dat het in de zekeringkast onder de motorkap zit, deze herbergt ook het benzinepomp relais en ik denk dat die de boel belazert.
Als hij het niet doet zou je kunnen kijken of er spanning op zekering 2 komt , die is van de benzinepomp.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum