Peugeot 807: Start niet meer en lampen branden

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Klant van ons stopt vanavond om even wat af te geven. Praat nog een uurtje en wil dan weer weg. Auto reageert dan echter niet meer op de afstandsbediening, de auto start wel, maar slaat niet aan. De binnenverlichting blijft branden, de lampen blijven branden en alle dashboardlampjes blijven branden. Met de sleutel de auto op slot gezet en toen naar mij gekomen. We hebben de auto zojuist opgehaald en omdat alle verlichting blijft branden dacht ik even de akku los te koppelen. Maar waar zit dat ding? Onder de motorkap zit wel een koppelstuk en die heb ik toen even losgemaakt. Toch nog weer even vastgezet om te kijken wat hij nu doet en na een paar startpogingen werkt alles weer normaal en loopt de auto weer.

Wie heeft enig idee van dit fenomeen?

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 807? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

harry4203 (400) PRO, 17 jaar geleden

accu zit re voor in de auto onder een luik in de vloer. bij dit probleem is volgens mij inderdaad de enige oplossing het even losnemen van de accupool. het wil wel eens optreden als je een poosje het contact van de auto aan laat staan.

Siem Bijman (140) PRO, 17 jaar geleden

Dankje, vandaag een paar keer rond gereden en geen probleem meer gegad. Zal de tip in elk geval even aan de klant doorgeven.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 807 of stel zelf een nieuwe vraag.