Peugeot 306: start probleem

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

hallo allemaal

sins mijn kleppen zijn bij gesteld heb ik problemen om de auto te starten. Als hij warm is start die gewoon meteen goed zonder porbleem. Maar als de motor kaud is en ik hem start valt de motor meteen uit. Na een aantal keren starten blijft die lopen. Elke keer als ik hem start blijft de motor iets langer aan voor die weer uit valt. heeft iemand een idee wat het kan zijn. ik heb zelf al de bougies vervangen maar heeft niet veel geholpen.

B.V.D.

Raymond Brouwer

raymond9344

Geplaatst door raymond9344 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (555) PRO, 15 jaar geleden

je zegt zelf al dat het na het stellen van de kleppen is gekomen, dan zou ik eerst maar eens kijken of dat wel goed gegaan is.

raymond9344 (0), 15 jaar geleden

hoi harry.
De kleppen zijn door een garge bij gesteld. Een vriend van mij heeft een garage en hij zecht dat de kleppen goed staan. heb je nog andere ideeen wat het zou kunnen zijn.

raymond

harry4203 (555) PRO, 15 jaar geleden

ideen genoeg, maar ik zou em dan toch eerst eens uitlezen. maar ik blijf zeggen, als die auto voor die tijd goed was moet je het waarschijnlijk toch daar ergens zoeken. veelal wordt er van alles overhoop gehaald terwijl achteraf blijkt dat er toch gewoon een foutje gemaakt is. hebben ze em gesteld op de juist speling? inl 0.20mm
uitl 0.40mm
en was de motor echt goed koud?

raymond9344 (0), 15 jaar geleden

nee de motor was toen niet goewd koud volgens mij. ik ga hem wel even bellen zodat hij er weer naar kan kijken. heel erg bedankt voor je tips. laat wel even weten of het is gelukt.

groeten raymond

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum