Peugeot 106: Startonderbreking 106

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: TU1 (1.1)

Enkele dagen geleden heeft mijn 106 (1997/TU1) me in de steek gelaten. Tijdens het rijden sloeg de motor in één keer af zonder voortekenen. Daarna is het me niet meer gelukt om de auto te starten.

Bij het starten draait de startmotor wel gewoon rond. Het probleem zit hem in het feit dat de brandstofpomp geen spanning krijgt. Zekeringen en relais zijn vervangen/doorgemeten, maar daar ligt het dus niet aan...

Wellicht een probleem met de startonderbreking. Mijn 106 beschikt niet over een codesysteem (met toetsenbord) maar over een sleutelchip. De "ontvanger" (spoel rond contactslot) werkt echter gewoon. Mijn vraag is nu hoe ik mijn Peugeotje weer aan de praat krijg (zodat ik eventueel de startonderbreking kan uitschakelen)! Iemand die mij kan helpen?

Maximalelengte

Geplaatst door Maximalelengte (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 106? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

brand het motor storings lampje wel als je de auto op contact zet?

Maximalelengte (0), 12 jaar geleden

Lampjes op het instrumentenpaneel branden zoals normaal bij het aanzetten. Auto start (startmotor draait rond) maar slaat niet aan.

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

is het zogenaamde dubbel relais ook vervangen (zit onder de computer)??? Deze zorgt voor div voedingen.
Startonderbreker zal dit probleem niet zijn,die doet niks tijdens het rijden,enkel tijdens het starten.

leeuw106 (0), 12 jaar geleden

Heb dit ook gehad,tijdelijke oplossing was sleutel uit het contact en de c.v.een paar keer aan en uit zetten,als ie dan aanslaat dan zit het in een kastje van de aansturing van de c.v.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 106 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum