Peugeot Partner: startprobleem voorgloeien partner

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 170c 1.9d 500

Als ik met starten wil voorgloeien gaat het lampje gelijk uit en hoor een zachte klik Hij gloeit niet voor en start niet. Auto naar garage laten slepen waar men constateerde dat de stekkers vuil waren die heeft men gereinigd men vertede mij dat het vaker voorkwam bij partner berlingo kango van die types Nieuwe stekkers was een optie maar kostbaar (solderen de draaden aan stekker) Na 2 dagen het zelfde probleem. Wat doen?


pjups.

pjups

Geplaatst door pjups (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Koelwatertemperatuursensor kapot ?? verkeerde waarde.

groet thijs

pjups (0), 16 jaar geleden

Beste Thijs
Ik heb de klachten lijst verder doorgelopen van de particulieren en de klacht komt vaker voor. Om de gloeispiralen te testen via accu + naar begin gloeispiralen 15 sec voorgloeien en starten rookpluim en lopen.
dus een voorgloeirelait van +/- 100 euro?

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Ha pjups, dacht eigelijk dat alle controles al waren uitgevoerd, spanning op de gloeispiralen en de stroom die ze trokken enz.
Maar als je direct spanning zet op de gloeiers loopt de motor wel meteen?
Raar, maar dan kan het ook een zekering zijn, het relais klikt toch na het gloeien??. Dit betekent wel inslaan relais, gloeien, meteen weer uit??

Groet thijs

oldtimer (0) PRO, 16 jaar geleden

draad tussen het gloeirelais en gloeibougie's ligt tegen de massa of is onderbroken, meten is weten.

pjups (0), 16 jaar geleden

Vandaag 25-10-2007 weer naar de garage gebracht daar hebben ze weer de stekker gereinigd oke geen problemen meer (geen kosten service garage) Maar nu stap je anders je auto in als het weer gebeurd ik kan er niet onder want de stekker wordt aan de onder kant losgedraaid een brug is dan makkelijk maar dieheb ik niet.Bedankt Thijs en oldtimer voor de tips P.S Ik heb nu standaard bij in de auto een draad met 2 klemmetjes
voor het geval.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum