Peugeot PARTNER 170C 1.9D: startproblemen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 51

peugeot partner 2001 problemen met starten helaas gloei bougies vervangen accu vervangen brandstof filterhuis vervangen transponder vervangen start na 20 x starten en als hij warm is loopt als hij als een zonnetje de 1 zegt wasthermostaat ander kleppen stellen ik ben het spoor bijster iemand suggesties

jaap van nierop

Geplaatst door jaap van nierop (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

harry4203 (430) PRO, 6 jaar geleden

een goed werkende wasthermostaat en de juiste klepspeling zullen het snel aanslaan zeker bevorderen, maar dit is niet de oorzaak voor t niet aanslaan. ik lees dat er van alles vervangen is, maar is er ook gecontroleerd of de auto echt goed voorgloeid, en of er geen lucht in het brandstofsysteem komt bv? wellicht is een keer uitlezen ook niet dom.

jaap van nierop (0), 6 jaar geleden

Hij is 2 x uitgelezen geen meldingen kleppen gesteld en distributie snaar vervangen ik haalde hem op afgelopen week bij peugeot dealer en daar sloeg hij aan maar beetje moeilijk dus eigenlijk probleem niet opgelost en 900 lichter ik ben naar de dealer gegaan omdat ik nu het geld er voor heb maar dit wordt een dure grap als die het ook niet kunnen vinden lucht hadden ze gecheckt en hij zij dat de was thermostaat ook goed aantrok ik weet het niet ik ga maandag terug wordt er een beetje moe van maar thanx voor je reactie trouwens ik starte vanmorgen en moest er hem 12 x starten toen sloeg hij aan .

harry4203 (430) PRO, 6 jaar geleden

er zit als het goed is naast de brandstofpomp een filterhuis met een ontluchtingspompje erin. als je deze eens een keer of 15 indrukt alvorens te starten, hoe slaat ie dan aan? ben toch van mening dat ie lucht aanzuigt of dat er wellicht iets met de electrische afsluiter in de pomp aan de hand is. (en nog steeds de vraag, gloeid ie echt wel goed voor? meten.)

rob 250 (0), 6 jaar geleden

denk idd aan lucht in brandstof systeem alle slangen en bij klemmen goed controleren op scheurtjes , en even luisteren of opvoerpomp wel werkt.

jaap van nierop (0), 6 jaar geleden

Thanx Ja de monteur heeft mij verzekerd dat hij goed voorgloeid zaterdag lang gestart vandaag slaat hij nadat ik mijn gaspedaal wat ingedrukt houd in 1 x aan vreemd toch dus ik denk ook nu aan opvoerpomp ...thanx

Rene Roolvink (0) PRO, 6 jaar geleden

Aanslaan met iets gasgeven ?
Potentiometer ( no 21 ) op de pomp wel goed ?
Deze is ook afstelbaar .
Altijd het proberen waard.

harry4203 (430) PRO, 6 jaar geleden

ik denk dat je de opvoerpomp niet hoort, die zit er namelijk niet in.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum