Peugeot BOXER 330LH 2.2HDI 2002: stekkers, koplamp

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 4HY, Motorinhoud (cc): 2200, Vermogen (kw): 74

Ombouw tot camper. Om een lamp dimlicht te wisselen de koplamp uitgebouwd. Achteraf bleek dat eigenlijk de enige manier te zijn om erbij te kunnen. Ging best wel makkelijk. Nu hangen er twee stekkers los, weet niet waar die thuishoren. Kan op de koplampunits geen aansluiting vinden.

.
LeondK

Geplaatst door LeondK (0) , lid sinds 5 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot BOXER 330LH 2.2HDI? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

LeondK (0), 5 maanden geleden

Afbeelding van de stekkers.

Highway (200) PRO, 5 maanden geleden

Je kunt ook in de stekker kijken als de contactjes schoon zijn dan hebben ze waarschijnlijk ergens op aan gesloten gezeten. Is er op de contacten een aanslag dan zijn ze nooit aan gesloten en voor een andere functie voor andere modellen of landen.

LeondK (0), 5 maanden geleden

Ik ga dat morgen doen, sluit ik de koplampen aan en ga dan het geheel even testen. Er zitten twee lampen in, naast het stadslicht en de richtingaanwijzer. Ik neem aan dimlicht en groot licht.
Wordt vervolgd.

LeondK (0), 5 maanden geleden

Volgende vraag, zijn de kunststof, doorzichtige kappen los te maken van de zwarte lamphouders of zitten die definitief vast(gekit/gelijmd) ER zitten namelijk ook bevestigingsclips op. Zit wat vuil in.

Highway (200) PRO, 5 maanden geleden

Je bedoelt de lens? Die zit er vast opgelijmd.

LeondK (0), 5 maanden geleden

Dat dacht ik al. Ga hem wel schoonmaken.
Alvast bedankt voor je support.👍

LeondK (0), 5 maanden geleden

Stekkers zijn bij dit model niet in gebruik.( geweest). Dus dat vraagstuk is opgelost.👍😉

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot BOXER 330LH 2.2HDI of stel zelf een nieuwe vraag.


"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php