Peugeot 306: Stekkers middenconsole

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

Sinds een paar dagen ben ik in het bezit van een peugeot 306 1.6 XT 3-deurs en daar heb ik 2 vragen over.

Ik ben druk bezig met alles schoonmaken, want de auto is erg vies van binnen. Bij het schoonmaken zag ik dat er in de console boven de tunnel, achter de handrem een aantal losse stekkers liggen. Ik vermoed dat ze in een 5deurs voor de achterpassagiers zijn, maar ik weet dat niet zeker. Heeft iemand hier een idee waarvoor deze stekkers dienen? Ik ben er gewoon nieuwsgierig naar en het haynes boek wat ik heb besteld is er nog niet, dus ik kan het ook niet zelf nazoeken :)

Is er in dit type auto ook standaard een luidsprekeraansluiting achterin aanwezig? Zo ja, waar kan ik die vinden?

Alvast bedankt voor de hulp!

Raymond

RvWeeghel

Geplaatst door RvWeeghel (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

HondaCivic (0), 17 jaar geleden

Hallo raymond,


Gefeliciteerd met het nieuwe auto die je nu in je bezit hebt. Over de vragen die je hebt over de auto kan ik het volgende meedelen.
De stekkers die achter de handrem zitten is inderdaad voor moddellen die een 5-deurs hebben met een elektrische achter-ramen, dan is daar de plaats waar de knoppen-bediening voor de achter ramen worden in gezet. Ik heb de stekkers ook liggen achter mijn handrem en heb het bij de dealer nagevraagd namelijk.
Over de kabels voor de boxen achter in heb ik zelf moeten leggen om dat het in mijn auto ook niet erin zat. Ik denk dat het afhankelijk is in wat voor een type je hebt en phase(fase). Ik heb een peugeot 306 1.6 XS comfort van 96 phase 1 en daar zaten geen kabels in terwijl een collega van mij dezelfde peugeot rijdt maar dan van 2001 en phase 3 en daar zaten de kabels er wel gewoon in. Dus ik denk dat de jouwne er ook niet in zit aangezien de auto van jou uit 1995 komt maar wie weet......
Groeten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.