Peugeot 307: stoelverwarming 307 2.0 2003?

Bouwjaar: 2003, Brandstof: LPG, Motorcode: 2.0

zit er in de 307 met lederen/stof- intrieur wel stoel verwarming? en hoe moet je die dan aanzetten? zou wel lekker zijn met deze koude maanden...

henksuper

Geplaatst door henksuper (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

Volgens mij normaalgesproken niet. Het knopje zou zich anders aan de buitenzijde van de stoelzitting moeten bevinden. Linksvoor bij de bestuurdersstoel en rechtsvoor bij de bijrijders stoel.

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Als de auto leren bekleding heeft, heeft tie ook stoelverwarming.
Bij stoffen bekleding zit dit er niet op.

peugeottechnieker (0) PRO, 16 jaar geleden

primera, de topic starter meld dat hij een combinatie van stof en leder heeft. Ik ga er hier van uit dat het zitgedeelte stof is. (XSI uitvoering). Dan heeft deze geen standaart stoelverwarming.

henksuper (0), 16 jaar geleden

ja ik heb de xsi uitvoering met half stof/en leer..ik heb gezocht naar een knopje, en die zit er net bij mij dus niet in..das jammer..maar ik denk dat de winter al weer voorbij is...dus...oke bedankt in ieder geval....gr. henk uit zwolle

primera p11 (0), 16 jaar geleden

Zoals ik al zei:alleen de lederen uitvoering heeft stoelverwarming.
Deze uitvoering heeft stof en leer, dus geen stoelverwarming.

Sus11208 (0), 16 jaar geleden

Leer is COOL in de winter en HOT in de zomer.
Ik vind leder zeer mooi maar er zijn ook nadelen aan, in de zomer bakken de vrouwenbillen er aan en in de winter vriezen ze er aan vast, die verwarming komt nog juist op tijd om terug uit te kunnen stappen, aha.
Mijne maat had een Mercedes met lederen zetels en ik een Mitsubishi Sapporo met floeren zetels, als we samen ergens heen reden was dat steeds met de Sapporo. (Reed ook stukken beter als die ster).
Als je zetels hebt uit Leder en stof kan je genieten van het mooie leder en kan je de schade aan je kont en billen beperken door zoveel mogelijk op het stof te gaan zitten.
Dit is alleen maar vriendelijk en grappig bedoeld hoor en wil hiermee zeker niemand krenken.

Groeten Sus.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.