Peugeot Partner 2013: storing foutcode

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1560, Vermogen (kw): 55

Hallo
ik heb een peugeot partner tepee 2013,en laatst wilde ik starten en ik hoorde een ploffing en alles viel uit, na wat metingen bleek de batterij kapot te zijn,nieuwe batterij gezet, en de auto start weer en rijdt normaal, maar nu werkt de radio niet meer en hij heeft 2 foutcode's, de 1é is P1349 EN P1352 en het lapje routfilter blijft branden en op de console geeft hij ecu fout,
heeft er iemand een idee
Alvast Bedankt

eddy/01

Geplaatst door eddy/01 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 3 jaar geleden

Foutcodes wijzen naar het voorgloeirelais en de gloeibougies.
De gloeibougies worden tegenwoordig ook tijdens het regenereren gebruikt, dus daarom zal je roetfilter lampje wel branden. De melding ecu fout op je dashboard wordt veroorzaakt door de genoemde foutcodes.

Wat stelde diegene die uitlas voor?

eddy/01 (0), 3 jaar geleden

Beste Oldford, de dealer zei dat het aan de BSI zou liggen en dat het een dure grap zou zijn, hij zou nog opzoekingen doen, en mij dan verwittigen,maar nu weet ik ook al meer, dank zij u, en dan kan ik de dealer beter van antwoord zijn Alvast Bedankt MVG eddy/01

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.