Peugeot Boxer 2006: storing in richtingaanwijzers

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 8140.43S, Motorinhoud (cc): 2800, Vermogen (kw): 94

Hallo allemaal,
wie weet wat de oorzaak is van de richtingaanwijzer storing die steeds vaker voorkomt in mijn bus? Het probleem is dat bij het inschakelen van de raw naar links deze aanvankelijk normaal knippert maar dan opeens continu blijft branden, ook wanneer de raw-schakelaar weer uit gezet wordt. Het gebeurt ook dat de raw naar rechts aangezet wordt en dan direct na één keer knipperen vanzelf de linker raw continu gaat branden terwijl rechts dan niet meer brand (of knippert). Ook dan de raw-schakelaar heen en weer bewegen om de storing ongedaan te krijgen. Het komt ook voor dat waneer de alarmlichten staan ingeschakeld de storing na enige tijd (minuten) ook opeens intreed, dan blijft de linker raw continu branden, recht is dan uit. Storing ongedaan na in/uitschakelen van alarmlichtschakelaar. Ik heb de printplaat met raw-relais al bekeken, alles ziet er helemaal goed uit, relais klinken ook normaal. Stekkers op printplaat en raw-schakelaar gecontroleerd, alles normaal, wel met contactreiniger ingespoten. De klacht komt steeds vaker voor en heeft niet met vochtig weer te maken.

Tobias Idzerda

Geplaatst door Tobias Idzerda (0) PRO , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Boxer? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

arjankempeneers (0) PRO, 2 jaar geleden

Misschien sluiting in de stopcontact trekhaak

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Boxer of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum