Peugeot 3008 2021: storing luidsprekers

Bouwjaar: 2021, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat

Telkens ik een bocht neem en tergelijkertijd in een putje of een oneffeheid op de weg heb dan begint mijn voorste luidspreker in de deur een geruis en gekraak te geven, zelfs zonder dat de radio op staat; dat blijft dan een onbepaalde duur doorgaan tot op een bepaald moment het vanzelf stopt, tot de volgende bocht ofzo.

Decabooter Sleutels

Geplaatst door Decabooter Sleutels (50) , lid sinds 3 weken geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 3008? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hempie1 (110), 3 weken geleden

Grappig, een vriend van mij heeft hetzelfde probleem bij zijn Jaguar S-type. Als 'ie de kofferklep dichtgooit dan blijven de speakers in de hoedenplank brommen. Na 'n paar keer de kofferdeksel openen en weer dichtgooien is het weg maar het komt steeds weer terug.
ik ben nog niet toe gekomen aan een analyse voor de Jaguar maar ik zou zeker de contacten van de speaker op overmatige weerstand of een loszittende stekker controleren. Contoleer die weerstand van de deur tot aan de aansluiting bij de radio zelf. Die moet uiteraard vrijwel 0 zijn. Ik heb het natuurlijk niet over de weerstand van de speaker die waarschijnlijk 4 Ohm zal zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum

"topic" // resources/views/layouts/app.blade.php