Peugeot 3008 2010: verstuiver valt uit

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 5FS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 88

bij deze 3008 benzine begint de motor na lagen tijd rijden te sputteren en draait op 3 cilinders, vreemd is geen fouten aanwezig maar zie in parameters dan de eerste verstuiver geen spanning krijgt, volgende dag rijd hij weer normaal en na minstens 20 km rijden herhalen de problemen, iemand een idee aub ?

Geplaatst door

gert verstrepen-1 (215)
badge

al 6 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Waarmee lees je uit want bij uitval moet er ook een foutcode ontstaan.

kaleido 1 5305
badge vip badge

2 weken

met een texa, lampje motorstoring gaat aan bij probleem maar ik krijg geen fouten op diagnosetoestel,zie enkel in parameters dat verstuiver een geen spanning krijgt

Kijk maar eens met een scope of er olie op de zuiger van de uitvallende cilinder staat. Ben bang dat t motortje einde oefening is.

zal er is naar kijken straks en hou u op de hoogte,thanks

beste,klopt wel dat eerste zuiger beetje vettig is, wat is de oorzaak daar van? dus waarschijnlijk einde verhaal

Versleten zuigerveren en eventueel klepgeleiders. Motortje is eigenlijk gewoon op.

Thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 3008 of stel zelf een nieuwe vraag.