Peugeot 307: storingen!!

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Hallo ik zit met een probleem mijn auto doet al ruim een jaar heel erg stotteren als de moter koud is en stationer loopt.

En nu zit ik de laatste weken met de storing uitlaatgassen ben hiermee naar de garage geweest en die lezen hem elke keer uit,de eerste keer hebben ze de bonbine vervangen de 2de keer egr systeem schoon gemaakt.
Probleem nog niet opgelost terug geweest kwamen ze met het verhaal dat ze elke keer met uitlezen op verschillende storingen kwamen.
Kan iemand mij helpen

BVD

peug307

Geplaatst door peug307 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 13 jaar geleden

zoek een goede garage! iemand die verstand van zaken heeft. stotteren is vaak een misfire (vaak ontstekingsprobeem) en als daar nu storing uitlaatgas door komt,kan het je kat wel eens kosten...

wkhoek (0) PRO, 13 jaar geleden

probeer anders eens de zoekfunctie, is al veel over geschreven. Vaak wordt deze klacht veroorzaakt door de hydraulische klepstoters. Een olieflush in combinatie met dunnere motorolie schijnt ook nog wel eens te willen helpen en bij anderen is het vervangen van de klepstoters de oplossing geweest. Dat laatste is wel behoorlijk ingrijpend, aangezien de nokkenassen hiervoor gedemonteerd moeten.

jvsteenbergen (0), 13 jaar geleden

wat ook vaak gebeurt is dat als je rem en gas geeft iets tegelijk doet dat hij dan ook in storing emissie gaat.
zeg het maar even

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.