Peugeot Partner: storingslampje van ABS blijft branden

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: HDI

Mijn peugeot Partner heeft ABS. Sinds kort blijft het ABS lampje branden, en het ABS systeem is ook uitgeschakeld. Is dit een veel voorkomend probleem, en wat kan de oorzaak zijn. Het lampje is gaan branden bij een erg hete dag, toen ik een parkeerkelder (behoorlijk schuin) in ging en remde.

Henk Baas

Geplaatst door Henk Baas (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot Partner? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

AR 67202 (0) PRO, 16 jaar geleden

meestal zijn het de stekkers van de pyrotechnische gordelvoorspanners onder de voorste zetels. Deruit knippen en draden doorsolderen is de goedkoopste en zekerste oplossing.

Maar als je het zeker wil weten moet je de auto even laten uitlezen

garageburgwal (0) PRO, 16 jaar geleden

He steven... iets teveel bier gehad gister?? ;-)
Jij bedoelt denk ik een brandend airbaglampje of nie?? Er zit een fout in je ABS systeem dit kan een defecte of vervuilde sensor zijn maar het beste is om hem eerst even uit te laten lezen

AR 67202 (0) PRO, 16 jaar geleden

inderdaad, te weinig slaap, denk ik... goed dat er anderen wakker zijn...

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.