Peugeot 307: Stotteren Peugeot 307 2.0 hdif bij 1800 toeren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 hdif

Als de auto op bedrijfstemperatuur is gaat de auto is voornamelijk de 4e versnelling rond 1800-1900 toeren stotteren.
Dit gebeurt als er met constante snelheid wordt gereden of als het gas een beetje wordt blosgelaten om snelheid te minderen. Motor reageert wel goed op het gaspendaal.
Garage kan het probleem niet vinden. Heb al best wat kosten gemaakt maar probleem niet opgelost. Mogelijke opties die ik te horen krijg zijn egr-klep vervangen, ecu vervangen en mogelijk update software. Heeft iemand ervaring met dit probleem en hopelijk oop de oplossing.

Alvast bedankt.

coenie74

Geplaatst door coenie74 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

antoonio (0), 12 jaar geleden

ben je bij een peugeot garage of een universele garage geweest?

coenie74 (0), 12 jaar geleden

IK ben bij een universele garage geweest. Denk jij dat een peugeot garage de oplossing weet?

antoonio (0), 12 jaar geleden

dat kan ik niet garanderen maar zij hebben meestal wel meer kennis van dit soort zaken ik weet niet welke omgeving je zit ? vraag het anders maar aan de profs.

sgm (0), 12 jaar geleden

De eerste stap is om de auto eens uit te lezen om te kijken of er storingen zijn opgeslagen. Is dat al gebeurd? Brandt de storingslamp in het dashboard? Lukraak dingen doen kost meestal veel geld en levert weinig op. Alleen in het geval van een veel voorkomende storing kan het voordelig zijn om meteen wat te vervangen om iets uit te sluiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum