Peugeot 206: temperatuur

Bouwjaar: 1999

ben in het bezit van een 206 1.4xs van 1999, in juni is de distrebutieriem vervangen waarna de auto ineens heter werd dan
normaal (eerst altijd 90grd erna rond de 100) bij navraag bij de garage kon het vervangen er niets mee te maken hebben, na eerst van alles te testen werd besloten eerst de thermostaat, toen de koppakking vervolgens de radiateur te vervangen niets hielp, en als laatste mogenlijkheid!!! een sensor van 13 euro kosten 807,- euro. weet iemand of er verband kan zijn tussen het vervangen van de distrebutieriem en het oplopen van de temperatuur. Auto word nu nog maar zo'n 80/85 grd ?

zanders

Geplaatst door zanders (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

RDijkstra (0), 18 jaar geleden

nadat ze de temperatuursensor hebben vervangen???????

zanders (0), 18 jaar geleden

dat is in ieder geval wat de garage (officieel peugeot service punt)beweerd, mijn vermoeden is dus ook dat het vervangen van de koppakking niet nodig was.

zanders (0), 18 jaar geleden

mede gezien het feit dat als ik met de auto aan het rijden was liep de temp op, maar stond ik stil dan zakte de temp weer

daanschutz (0), 18 jaar geleden

Bij welke kilomterstand moet de koppakking bij een peugeot 206 1.4 bj 1999 vervangen worden ? Op welke kosten moet ik hiervoor rekenen?

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Daan, in principe nooit. Tenzij deze lek is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.