Peugeot 307SW: Trekhaak 7 of 13 polig

Bouwjaar: 2004

Hallo,

mijn SW heeft een afneembare kogel en een 7 polige stekkerdoos. Ik zou graag en 13 polige stekkerdoos laten monteren (mistlicht!!) Kan de bestaande kabelset worden hergebruikt of dient alles te worden vervangen?

master

Geplaatst door master (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

monteurtje7987 (0) PRO, 18 jaar geleden

alles vervangen ben je net zo duur uit en zit je altijd goed

master (0), 18 jaar geleden

Oldtimer wat is jouw mening hierover? De Auto is immers net 1 jaar oud en dan a alles vervangen lijkt mij ook niet de bedoeling. Alvast bedankt

Unen (0), 18 jaar geleden

De originele kabelset voor Peugeot is ingericht voor het gebruik van een 13-polige Multicon-stekkerdoos met schakelaartje voor het uischakelen van de mistlamp op de auto als er een stekker in de stekkerdoos zit, om de reflectie van het mistlicht van de auto tegen de voorkant van de caravan te voorkomen. Ik adviseer om zo'n stekkerdoos en stekker te monteren. Aan de kabelset zijn nu waarschijnlijk twee draden met elkaar doorverbonden. Dit zijn de draden die voor het mistachterlicht zijn. Op het schakelaartje zitten drie aansluitpunten en er wordt een kort stukej draad meegeleverd. Dit stukje draad komt op de aansluitng voor het mistachterlicht en op een van de drie punten op de schakelaar. Op de twee andere punten komen de twee draden van de kabelset.
Theo

master (0), 18 jaar geleden

Hallo Theo,

Dus als ik je goed begrijp zal dit zo gefixed zijn bij de garage?

Unen (0), 18 jaar geleden

hallo master,

Als er de originele kabelset aanzit wel. En zoniet dan raad ik je aan om die wel te laten monteren. De Multicon-stekker/stekkerdoos is gewoon de beste als 13-polige stekker/stekkerdoos-set.

Succes.

Theo

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.