Peugeot 307: Hoedenplank met subwoofers vanaf dealer

Bouwjaar: 2003

Is er misschien iemand die ervaring heeft met de hoedenplank met 2 ingebouwde subwoofers en 2 tweeters? Deze hoedenplank kan worden geleverd via de dealer.De vraag is nu hoe het geluid zal zijn als deze wordt aangebracht en ik weet ook niet of die boxen via een versterker moeten worden aangesloten.Radio is gewoon standaard RD3 maar het geluid van de speakers is momenteel met een beetje instelling van de bass en de loudness niet om over naar huis te schrijven.

bubbeltje

Geplaatst door bubbeltje (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

RAH (0), 18 jaar geleden

Ik ken die hoedenplank niet dus ik zou niet weten hoe het klinkt. Maar een subwoofer hoort niet in een hoedenplank. Die hoort in een kist in de kofferbak te liggen met een versterker ervoor. De speakers achterin de auto zijn alleen om het geluid daar een beetje aan te vullen. Het echte geluid moet uit de voorspeakers komen (bij een concert ga je tenslotte ook niet met je rug naar het podium staan). Een compo set (losse woofer en tweeter) is daar het best geschikt voor. Afhankelijk van het vermogen van de standaard radio heb je daar geen extra versterker voor nodig (40 watt uitgangsvermogen per kanaal is voldoende).

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden


kijk hier maar eens!


http://www.12vhifi.nl/subkisten.html


paul,

bubbeltje (0), 18 jaar geleden

Ik heb het probleem met het geluid opgelost ,ik heb er maar een andere radio ingedaan en nieuwe speakers geplaatst inclusief een subwoofer.Het geluid klinkt nu als nooit tevoeren

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.