Peugeot Expert 2013: Trilling bij acceleratie

Bouwjaar: 2013, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9H07, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Bij het accelereren begon de auto op een gegeven moment steeds meer te trillen/schudden. Het vermoeden was een van de aandrijfassen en zowel de linker als rechter zijn vernieuwd. Probleem was daarmee verholpen, maar na een aantal weken ontstond een nieuwe trilling die voelbaar was zodra naar de 3e versnelling overgeschakeld was en ook voelbaar in de 4e en 5e versnelling, maar alleen bij acceleratie. Bij een constante snelheid voelde je niks. De trilling/schudden is in de afgelopen maanden steeds erger geworden. Garage heeft het niet kunnen vinden maar vermoed het massavliegwiel, maar kunnen het ook niet met zekerheid zeggen. Wie kent dit probleem?

Robby10028

Geplaatst door Robby10028 , lid sinds 16 jaar geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Als je de auto uitzet of start hoor je dan kort een rammel ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Expert of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.