Peugeot 306: Tweeters inbouwen

Bouwjaar: 2000

Ik wil in mijn 306 2.0 HDi Break originele Peugeot tweeters inbouwen. En wel in het 'spiegeldriehoekje' in het portier, zoals het hoort. Ik zie daar echter geen kabel liggen. Weet iemand of die kabel misschien achter de deurbekleding kan liggen, bij de gewone speaker? Of in de buitenspiegel?

Enig idee hoe het aangsloten moet worden als er niks voorbereid is?

LuckyMe

Geplaatst door LuckyMe (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ivo4682 (0), 18 jaar geleden

je moet zelf kabels trekken naar de speakers

LuckyMe (0), 17 jaar geleden

Ik ben er bijna zeker van dat er niets origineels is voor mijn 306. Voor de oudere modellen schijnt er wel wat te zijn (geweest). Ik heb een set van Clarion op de kop getikt specifiek voor de 306, bestaande uit woofers voor onder in de portieren en spiegelafdekkingen met ingebouwde tweeters ('Clarion 4.04 2-way component system, Custom-Fit Speakers'). Helaas passen de spiegeldriehoekjes bij (net) niet....iemand nog op zoek?

Ik denk dat de losse tweeters om kosten te sparen later zijn vervallen. Ze zijn bij mij nl. geintegreerd in de speakers in de voorportieren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.

offgridcentrum