Peugeot 306: startblokkering

Bouwjaar: 1996

heren hoe kan ik de startblokkering van mn peugeot 306 14 benzine uit 96(pin code) verwijderen? i.v.m storing
iemand ervariing mee? locatie module kleurcode's?
mvgt john

johnny5744

Geplaatst door johnny5744 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 306? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Siem Bijman (185) PRO, 18 jaar geleden

Als je hem per ongeliuk toch nog aan de praat krijgt, moet je tijdens het lopen het stekkertje loshalen van het kastje waar je de pincode van intoetst.Dan start hij vervolgens zonder pincode.Als hij niet start, heb je een probleem, maar meestal zit er een draadbreuk vlakbij de stekkeraansluiting van dat kastje en die wil vaak wel afbreuken.

T luteijn (0) PRO, 18 jaar geleden

John , Siem heeft gelijk wat het loskoppelen betrefd, maar een draadbreuk acht ik niet waarschijnlijk omdat het toetsenbord niet scharnierbaar is gemonteerd maar vast. Siem doelt hier op een 406. Als hij op dit moment blokkeerd kan je hem resetten door 15 min. het kontakt aan te zetten,daarna kontakt uit en DIREKT weer terug aan . Nu de juiste code intoetsen. Als het ding helemaal van zijn apropo is door een bedieningsfout dan helpt een tijdje de accu min klem loshalen ook wel eens .

succes.

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Denk ook om de botsschakelaar,als die is afgegaan krijg je ook een hele rare toestand op je toetsenbord,2 lampjes aan enz.

johnny5744 (0), 18 jaar geleden

ik heb er inderdaad een melding dat beide lampjes aangaan maar dat heb ik al opgelost door op de botsschakelaar te drukken
het is begonnen door een fout van de wegenwacht die aan deze wagen heeft gelast ze kon toen nog naar huis komen maar de dag daarna was ie zn code vergeten zelfs 4maal 0 doet het niet meer!

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Doe maar eens wat Toni zegt dus de stroom eraf en probeer dan de code nog maar eens,anders 4 maal 1 proberen en anders heb je gewoon pech en moet je de wegenwacht roepen, die heeft hem ook stuk gemaakt.

johnny5744 (0), 18 jaar geleden

ja! was het maar zo! maar zij heeft er nog een hele dag mee gereden dus daar trekt de wegenwacht zn handen ook vanaf he!

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 306 of stel zelf een nieuwe vraag.