Peugeot 206: UGR klep laten vervangen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Goedendag,

Heb het volgende probleem: de auto stottert als ik met een constante snelheid rijdt. Dit doet hij al zo'n 2 jaar. Echt storend is het echter niet. Bij hogere snelheden heb ik er geen last van. Nu is hij naar de garage geweest voor een beurtje en daar werd mij verteld dat de UGR klep vervangen dient te worden. De kosten hiervoor bedragen ongeveer 150 euro excl. Mijn vraag is dan ook. Is het echt noodzakelijk om deze te vervangen, m.a.w. kan er slijtage aan andere delen of zo ontstaan als ik deze niet laat vervangen. Echt storend is het even stotteren namelijk niet (omdat ik er natuurlijk aan gewend ben). Wie o wie kan me hiermee verder helpen.

Colinder

Geplaatst door Colinder (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 206? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hendrik4290 (0) PRO, 17 jaar geleden

Plaatje of dichtingsmateriaal tussen EGR-klep en flens van uitlaatbuisje steken dan is het waarschijnlijk opgelost zonder kosten.

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 206 of stel zelf een nieuwe vraag.