Peugeot 307: UITLAATGAS-STORING P307 2.0HDI

Bouwjaar: 2002

Deze P307sw valt elke keer in storing, uitlaatgasstoring staat op het display.Als de storing optreedt komt het toerental niet boven de 2900 o/min. Bij de dealer geweest advies reinigingsvloeistof afvullen en het kastje onder de rembekrachtiger die ook met de uitlaatgas te maken heeft ook vervangen.Alles gedaan wat de dealer gezegd heeft en heeft niets geholpen. (ps het roetfilter zit er nu 50.000km op).Ik heb een storingsnummer de P1447. Wie kent dit probleem??

roelof10199

Geplaatst door roelof10199 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Peugeot 307? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

205GTiGriffe (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je de auto al laten uitlezen bij de dealer?

oldtimer (0) PRO, 18 jaar geleden

Deze storingscode komt bij de lijst van code's op het engelse deel van Invotec niet voor dus mischien is even uitlezen bij een dealer nog niet eens zo'n gek idee.Probeer eens een andere dealer.

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij betekent P1447 "PARTICLE FILTER" ofwel Roetfilter.
Geen nadere aanduiding. Volgens mij is er ook een reset-procedure voor die Ecu nodig als je de vloeistof bijvult, misschien ook nodig bij vervanging. Laat hem door de dealer uitlezen (het extra systeem) en eventueel resetten.

harry4203 (465) PRO, 18 jaar geleden

heb je de stekker van die drukverschilsensor onder de rembekrachtiger ook goed bekeken? deze wil als gevolg van vocht wel eens oxideren.
ps: als je deze vervangen hebt hoef je in principe niets te resetten. anders inderdaad toch nog maar eens uitlezen zoals reeds gemeld.
suc6, harry

justin6077 (0) PRO, 18 jaar geleden

zijn de slangen die het druk verschil meten over het partiekel filter wel ok (hebben zelf al eens zoeen probleem gehad) deze waren toen stuk.
Roy

off grid hutje in het bos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot 307 of stel zelf een nieuwe vraag.