Peugeot Partner 2006: valt uit tijdens rijden

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HW, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 55

Beste allen,
Ik rijd een peugeot partner uit 2006 en deze valt soms uit tijdens rijden, als ik dan het contact uit en weer aan zet gaat hij 9 van de 10 keer weer aan. het contactslot is vervangen voor 1 van de sloop. het gebeurt ook wel eens dat de motor uitvalt en dan uit zichzelf weer aangaat, dit duurt dan een halve seconde waarin de motor even uitvalt en vervolgens weer aangaat, het voelt een beetje als stotteren. het komt niet bij elke rit voor maar wel regelmatig.
ik heb inmiddels de startmotor en contactslot laten vervangen.(hier kwam mijn garage mee)
de startmotor is vervangen omdat in de eerste instantie de motor helemaal niets meer deed zelfs geen tik geluitje bij het omdraaien van het contact slot.na het vervangen van deze onderdelen deed de auto het wel weer mar het af en toe uitvallen doet ie nog steeds. mijn garage vertel me niet veel meer te kunnen doen.
wie kan mij helpen?
met vriendelijke groet Barry

Barry van de Loo

Geplaatst door Barry van de Loo , lid sinds 1 maand geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 1 maand geleden

Naar een andere garage gaan , lijkt me een electronisch probleem .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.