Peugeot Partner 2010: Trilling

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 9HS, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 66

Peugeot partner
Bj 2010
1.6HDI 90pk
Km stand: 157000


Wat is er aan de auto gedaan ?
1: complete koppelingsset is vervangen ivm slijtage.
2: nieuwe sensor ivm een emissie storing
3: motorsteunen nagekeken/vervangen

Nadat auto is teruggekomen van de garage heeft hij de volgende problemen:
- 1 en 2e versnelling trilling bij het optrekken.
- af en toe een lichte hapering/stotteren in de motor bij constant laag toerental. Motor trekt overigens wel goed, stinkt niet en rijdt zuinig.

Auto is terug geweest naar de garage.
- bak is er weer achterweg geweest, waarna weer de complete koppelingsset is vervangen voor de zekerheid. Het vliegwiel is ook vernieuwd maar dit heeft tot nu toe geen resultaat gehad.
- alle motorsteunen zijn nagekeken en de steun onder de accu is voor de zekerheid ook vervangen.
- auto heeft intussen ook nog een emmissie storing gehad waarbij een sensor is vervangen (ik weet niet welke) maar verder zou de auto volgens de monteur geen enkele foutcode aangeven.

Al met al veel nagekeken/vervangen maar niemand die het nog weet helaas.

Wie kan mij vertellen wat dit is ??

gerrit 21

Geplaatst door gerrit 21 , lid sinds 14 jaar geleden

1 Reactie

gerrit 21, 4 weken geleden

Nog even een update:

De auto stinkt nu toch ook weer enorm naar diesel kwalm. Zoals gezegd lijkt de motor bij een constant laag toerental ook iets in te houden/stotteren. Hij geeft verder geen storingen aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.