Peugeot Partner 2019: Nokkenasketting

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YH01, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 56

Beste,

Ik heb een Peugeot partner waarvan de garantie 25-11-2021 is verlopen maar de nokkenas ketting is gebroken voor m’n deur toen ik de auto wou starten. Omdat de garantie voorbij is, de auto boven de 100.000 km staat (113.000) is huidige km stand en omdat ik de 2 de beurt niet bij de Peugeot zelf heb gedaan willen ze geen coulance geven. Maar meerdere monteurs die ik heb gesproken zegt dat dat niet helemaal mijn verantwoordelijkheid moet zijn. Het is een motorische fout. Mijn vraag is wat moet ik nu verder doen ?

baltafatih58@gmail.com

Geplaatst door baltafatih58@gmail.com , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 1 jaar geleden

Wanneer je kunt aantonen dat de auto wel volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden met de juiste onderdelen en voorgeschreven olie enz, zou ik rechtsbijstand inschakelen als je dat hebt. denk niet dat je hier zelf veel kunt doen en het is wel vrij snel.

gert3659, 7 maanden geleden

heb vandaag zelfde probleem ge had ketting over
hebben deze motoren probleem met de ketting en op welk km moet dat vervangen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!