Peugeot Partner 2019: Nokkenasketting

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: YH01, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 56

Beste,

Ik heb een Peugeot partner waarvan de garantie 25-11-2021 is verlopen maar de nokkenas ketting is gebroken voor m’n deur toen ik de auto wou starten. Omdat de garantie voorbij is, de auto boven de 100.000 km staat (113.000) is huidige km stand en omdat ik de 2 de beurt niet bij de Peugeot zelf heb gedaan willen ze geen coulance geven. Maar meerdere monteurs die ik heb gesproken zegt dat dat niet helemaal mijn verantwoordelijkheid moet zijn. Het is een motorische fout. Mijn vraag is wat moet ik nu verder doen ?

baltafatih58@gmail.com

Geplaatst door baltafatih58@gmail.com , lid sinds 4 weken geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 4 weken geleden

Wanneer je kunt aantonen dat de auto wel volgens fabrieksvoorschrift is onderhouden met de juiste onderdelen en voorgeschreven olie enz, zou ik rechtsbijstand inschakelen als je dat hebt. denk niet dat je hier zelf veel kunt doen en het is wel vrij snel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.